Eenvoud, inzicht en incontrol.

Simpel jouw gegevens aanleveren en altijd incontrol zijn.

1. Toegang tot ons online systeem

Wij regelen voor jou de toegang tot het online boekhoudsysteem. Je krijgt een aanmeld link toegestuurd waarmee je direct jouw gebruikersnaam en wachtwoord kunt instellen en inloggen.

online platform

2. Aanleveren van gegevens. Foto maken, uploaden en klaar!

Je kunt de facturen uploaden in het online boekhoudsysteem. Hiervoor kan je gebruik maken van onze mobiele app, laptop of de tablet. Foto maken, uploaden en klaar!

uploaden

Boekhouder ZZP

3. Wij verwerken en controleren alle facturen, bank en kasboek.

Wij ontvangen de geüploade facturen in ons boekhoudsysteem. De meeste facturen worden automatisch ingeboekt. Deze worden vervolgens gecontroleerd  en verwerkt. Daarna worden de bank en het kasboek bijgewerkt. Hierdoor is jouw boekhouding altijd up-to-date.

verwerking en controle

Boekhouder Rotterdam

4. U kijkt 24/7 mee. Je ziet jouw resultaat, openstaande facturen en de status van de BTW aangifte

Je kan 24/7 zien wat de financiële status van jouw bedrijf is. Ten alle tijden kan jij jouw facturen en de verwerkingen hiervan inzien. Ook het resultaat, de BTW status en de balans is zichtbaar. Hierdoor kom jij niet voor verrassingen te staan en kan jij tijdig inspelen op ontwikkelingen.

Financiële dashboard

Boekhouder Rotterdam

5. Is het kwartaal of jaar om? Wij zorgen dan voor de jaarrekening, aangifte BTW en de inkomstenbelasting

Als het jaar voorbij is, gaan wij voor jou aan de slag. Op basis van de aangeleverde facturen, bankmutaties en kasboek zorgen wij ervoor dat u een totaal overzicht hebt van de balans en het resultaat. Nadat de fiscale jaarrekening door ons is opgesteld, dienen wij ook de aangifte inkomstenbelasting in. Heeft u een partner? Dan kunnen wij de aangifte inkomstenbelasting van jouw partner opstellen en indienen. U hoeft daarvoor niks extra’s te betalen!

Jaarrekening en aangifte

All-in boekhouding

6. Heb je toch een vraag over jouw boekhouding? Dan staan wij voor u klaar!

Als je tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Mocht je toch nog een vraag hebben over jouw boekhouding of loonstrook? Dan kan je met ons chatten, bellen of e-mailen, zonder daarvoor extra te betalen.

Blije client

WIJ HALEN MEER FISCAAL VOORDEEL UIT JOUW ONDERNEMING.All-in boekhouding