Wij zijn geen traditionele boekhouders

Wij zijn NEBTAX. Vooruitstrevend. Innovatief.

Wij zijn een proactieve belastingadvies- en boekhoudkantoor voor ondernemers. Wij adviseren jou om optimaal gebruik te maken van de fiscale regelingen en helpen jou om meer inzicht en overzicht te houden over jouw boekhouding. Zo kan jij je concentreren op waar jij goed in bent. Ondernemen! Wij kennen onze klanten en bouwen aan een plezierige samenwerking. Wij scholen ons jaarlijks bij en garanderen deskundigheid en hoogwaardig advies.
Incontrol zijn is grip hebben op de administratie en op de (fiscale) risico’s. Een onderneming die in control is, komt bij een controle van de Belastingdienst niet voor verrassingen te staan. Wij bieden u een totaaloplossing voor al uw financiële en fiscale zaken: boekhouding en belasting belegd bij 1 adviseur. Wij werken met vaste en duidelijke tarieven.
Altijd één stap voorsprong hebben, door kennis en innovatie. Wij blijven ons innoveren en ontwikkelen op alle vlakken. De hedendaagse technologie is een bron van mogelijkheden om onze doelen te realiseren. Elke dag willen wij onze dienstverlening en service net iets beter maken. Dus niet alleen een vriendelijke klantenservice, maar ook lastige en onduidelijke processen, simpel en begrijpelijk maken. Daar ben ik samen met mijn team elke dag mee bezig.

Najim el Bouchtaoui

Oprichter NEBTAX