Administratiekantoor Rotterdam. Wij gaan jou helpen naar succes.

Op zoek naar een professioneel administratiekantoor in Rotterdam? NEBTAX staat voor u klaar.

Administratiekantoor Rotterdam

Op zoek naar een professioneel administratiekantoor in Rotterdam? Wij spreken de taal van de ondernemers en weten precies waarmee u geholpen wilt worden.

 

Wat regelt NEBTAX als administratiekantoor in Rotterdam voor u?

Wij zorgen ervoor dat u niet onnodig veel belasting hoeft te betalen en nemen de administratieve en fiscale last uit handen. Bij NEBTAX kun je met één klik de bonnetjes en facturen direct uploaden in je administratie. Wij gaan direct voor jou aan de slag.

Onze boekhouders zorgen ervoor dat de administratie en de jaarrekening kloppen. Ieder kwartaal worden de btw-aangiften opgesteld. De belastingaangiften worden eerst gecontroleerd door onze fiscalisten en vervolgens definitief ingediend bij de Belastingdienst.

 

Verder regelen wij dat de aangifte inkomstenbelasting tijdig ingediend wordt. Zo worden de belastingaftrekmogelijkheden volledig benut.

Onze salarisadministrateurs verzorgen de loonstroken correct en snel! Met het uitbesteden van uw administratie aan NEBTAX bespaart u ook geld. Wij verzorgen uw salarisadministratie voor een bedrag van € 8,- per werknemer per maand. Dat is inclusief de aangifte loonheffingen en de jaaropgave.

 

Als u de salarisadministratie uitbesteedt, wilt u er verder geen omkijken naar hebben. U levert per e-mail de gewerkte uren en dagen en binnen 3 dagen sturen wij uw loonstroken en de aangifte loonbelasting naar u toe.

Wat zijn de voordelen van NEBTAX als administratiekantoor in Rotterdam?

Wanneer u NEBTAX als administratiekantoor in Rotterdam kiest, garanderen wij dat hier een aantal voordelen aan verbonden zijn:

 

  • U heeft 24/7 inzicht in uw bedrijfsresultaten
  • Uw administratie kunt u aanleveren met de app
  • Wij staan voor een snellere verwerking van uw administratie
  • U kunt veilig online een back-up maken
  • De facturen worden online geïntegreerd
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie inclusief loonstroken
  • U bespaart minimaal € 500,- per jaar. Bekijk hier onze tarieven
  • U krijgt altijd een vaste prijs en dus nooit kosten achteraf
  • Er is geen opzegtermijn
  • Via e-mail en chat is er support beschikbaar om u tot dienst te zijn

 

Meer informatie nodig?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. NEBTAX staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid, daarom bieden wij een gratis kennismakingsgesprek aan! In dit gesprek geven wij toelichting over onze werkwijze en tarieven. Op onze website is het mogelijk om via een contactformulier met ons een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ook zelf meteen uw afspraak inplannen bij ons. Voor algemene informatie over starten met een eigen zaak verwijzen wij u ook naar de site van de Belastingdienst.

 

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op voor een aanmeldingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden wij uw vragen en maken wij onderling afspraken. Indien u klant wil worden, dan brengen wij de nodige documenten op orde en gaan wij uw boekhouding inrichten om van start te kunnen gaan. U krijgt van ons uw inloggegevens en kunt direct beginnen!

WIJ HALEN MEER FISCAAL VOORDEEL UIT JOUW ONDERNEMING.

All-in boekhouding