Boekhouder zzp. Jouw boekhouding en belastingzaken online geregeld. 

Op zoek naar een boekhouder zzp die jouw boekhouding online regelt?

NEBTAX is de online boekhoud en belastingadvieskantoor die alles voor je regelt.

Boekhouder zzp

Op zoek naar een boekhouder zzp die jouw administratieve taken op zich neemt? NEBTAX staat voor je klaar als boekhouder en fiscaal adviseur.

Waarom kiezen voor NEBTAX boekhouder zzp?

Wij zijn een proactieve boekhouders voor de zzp ondernemers . Wij adviseren jou om optimaal gebruik te maken van de fiscale regelingen en helpen jou om meer inzicht en overzicht te houden over jouw boekhouding. Zo kan jij je concentreren op waar u goed in bent. ondernemen! Wij kennen onze klanten en bouwen aan een plezierige samenwerking. Wij scholen ons jaarlijks bij en garanderen deskundigheid en hoogwaardig advies.

Boekhouder ZZPSamen online boekhouden

NEBTAX administratiekantoor heeft een slimme boekhoudsoftware waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat jij gemakkelijk je boekhouding kunt bijhouden. Wij regelen voor jou de toegang tot het online boekhoudsysteem. Je krijgt een aanmeld link toegestuurd waarmee je direct jouw gebruikersnaam en wachtwoord kunt instellen en inloggen. Met deze software kun je in één oogopslag zien wat de status is van jouw omzet, kosten, BTW status en de openstaande facturen.

Je kunt de facturen uploaden in het online boekhoudsysteem. Hiervoor kan je gebruik maken van onze mobiele app, laptop of de tablet. Wij ontvangen de geüploade facturen in ons boekhoudsysteem. De meeste facturen worden automatisch ingeboekt. Deze worden vervolgens gecontroleerd en verwerkt. Daarna worden de bank en het kasboek bijgewerkt. Hierdoor is jouw boekhouding altijd up-to-date.

Je kan 24/7 zien wat de financiële status van jouw bedrijf is. Op deze manier zorgen wij er samen makkelijk voor jouw boekhouding altijd klopt.

Wij zorgen ervoor dat u niet onnodig veel belasting hoeft te betalen en nemen de administratieve en fiscale last uit handen. Bij NEBTAX kun je met één klik de bonnetjes en facturen direct uploaden in je administratie. Wij gaan direct voor jou aan de slag.

NEBTAX zzp boekhouder zorgt ervoor dat de administratie en de jaarrekening kloppen.

Ieder kwartaal worden de btw-aangiften opgesteld. De belastingaangiften worden eerst gecontroleerd door onze fiscalisten en vervolgens definitief ingediend bij de Belastingdienst.

Verder regelen wij dat de aangifte inkomstenbelasting tijdig ingediend wordt. Zo worden de belastingaftrekmogelijkheden volledig benut.

Onze salarisadministrateurs verzorgen de loonstroken correct en snel! Met het uitbesteden van uw administratie aan NEBTAX bespaart u ook geld. Wij verzorgen uw salarisadministratie voor een bedrag van € 8,- per werknemer per maand. Dat is inclusief de aangifte loonheffingen en de jaaropgave.

Als u de salarisadministratie uitbesteedt, wilt u er verder geen omkijken naar hebben. U levert per e-mail de gewerkte uren en dagen en binnen 3 dagen sturen wij uw loonstroken en de aangifte loonbelasting naar u toe.

Wat kunnen wij voor jou betekenen als boekhouder zzp?

 

Het maakt niet uit of je werkt als ZZP’ers, in een start-up, eenmanszaak, V.O.F. of B.V., wij kunnen veel voor jou betekenen. Hier zijn enkele van de taken die wij als boekhouder voor jou zouden kunnen uitvoeren:

 • Inrichting administratie
 • Verwerking van inkoopfacturen
 • Verwerking van verkoopfacturen
 • Verwerking van kas en bank
 • Jaarrekening opstellen
 • Aangifte omzetbelasting
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Chat/E-mail support

De voordelen van het uitbestede van administratie bij NEBTAX

 

Kosten verlagen

Door de boekhoudkundige behoeften van jouw bedrijf uit te besteden, bespaar je geld.

 

Effectief gebruik van tijd

ZZP’ers moeten over het algemeen multitask-en, inclusief zakelijke besluitvorming. Door onrendabele taken uit te besteden, krijgen ze de tijd om te plannen, strategieën te verbeteren, nieuwe klanten te werven, concurrenten het hoofd te bieden en hun bedrijf te laten groeien.

 

Overzicht en incontrol.

Je zult kostbare tijd moeten besteden aan de groei van je eigen onderneming. Daarom besparen wij jouw tijd als het gaat om het aanleveren van de informatie. Simpel met onze app kunt u alle gegevens aanleveren. Via het dashboard heeft u een up-to-date overzicht. Maak je geen zorgen meer over de wettelijke naleving van jouw onderneming. Daar zorgen wij voor!

 • U heeft 24/7 inzicht in uw bedrijfsresultaten
 • Uw administratie kunt u aanleveren met de app
 • Wij staan voor een snellere verwerking van uw administratie

 

Vakkennis en ervaring bij NEBTAX

Onze belastingadviseurs hebben, net als andere professionals, een verschillende mate van expertise. Wij hebben de branche-brede kennis die jouw compliance gemakkelijk kan vereenvoudigen.

 • Wij zorgen voor uw salarisadministratie inclusief loonstroken
 • Via e-mail en chat is er support beschikbaar om u tot dienst te zijn

 

Meer informatie nodig?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. NEBTAX staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een gratis kennismakingsgesprek aan! In dit gesprek geven wij toelichting over onze werkwijze en tarieven. Op onze website is het mogelijk om via een contactformulier met ons een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ook zelf meteen uw afspraak inplannen bij ons. Voor algemene informatie over starten met een eigen zaak verwijzen wij u ook naar de site van de Belastingdienst.

 

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op voor een aanmeldingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden wij uw vragen en maken wij onderling afspraken. Indien u klant wil worden, dan brengen wij de nodige documenten op orde en gaan wij uw boekhouding inrichten om van start te kunnen gaan. U krijgt van ons uw inloggegevens en kunt direct beginnen!

WIJ HALEN MEER FISCAAL VOORDEEL UIT JOUW ONDERNEMING.

All-in boekhouding